Mărturisiri zguduitoare în cazul Frăţilă. Un coleg de salon rupe tăcerea: "Până la urmă am strigat «Doamna asistentă, dar nu veniţi odată? Lăsaţi pacientul să moară aşa?»"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un coleg de salon al tânărului tratat de TBC, care a murit, face declaraţii şocante despre noaptea când s-a petrecut tragedia.

Marian Vasile, de 35 de ani, din localitatea doljeană Bădoşi, a fost internat  la Spitalul de Boli Infecţioase în acelaşi salon cu Sorin Ovidiu Frăţilă, tânărul tratat de TBC, care a murit. Marian povesteşte despre momentele cumplite din noaptea când lui Sorin i s-a făcut rău şi a decedat.  "În noaptea aceea mă mai trezeam pentru că Sorin gemea. Am chemat o doamnă asistentă. Pe urmă am adormit la loc, când s-a mai liniştit. Pe la ora 6.00 am ieşit să iau o gură de aer şi când m-am întors l-am văzut aşa, în stare de inconştienţă. Am ieşit repede pe hol şi am strigat la doamna asistentă. Nu mi-a răspuns prima dată. Pe urmă am mai strigat o dată: «Doamna asistentă, dar nu veniţi odată? Lăsaţi pacientul să moară aşa?", a declarat pentru Adevărul de Seară un coleg de salon al tânărului diagnosticat cu TBC, care a murit. 

Deces fără explicaţii

Un tânăr de 31 de ani, din Galicea Mare, a fost internat la 1 aprilie la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş", fiind diagnosticat cu tuberculoză. După o lună şi jumătate de spitalizare, acestuia i s-a făcut rău şi a fost transportat cu SMURD-ul la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde a murit. Familia a depus mai multe reclamaţii către instanţele doljene împotriva medicului Lucian Ioncică, cel care l-a tratat pe bolnav de TBC, susţinând că a pus un diagnostic greşit, şi a doctorului Mihai Olteanu. Cei doi specialişti au refuzat să răspundă la acuzaţii.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla alte detalii cutremurătoare despre noaptea în care Sorin a decedat. Colegul de salon vorbeşte despre contravizitele pe care doctorii trebuiau să le facă bolnavilor şi dezvăluie cum l-a tratat o asistentă pe tânărul diagnosticat de TBC, în plină noapte, când acestuia i s-a făcut rău.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite