Craiova: Mark Wotte se teme de Spadacio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Wotte
Mark Wotte

Tehnicianul Ştiinţei, Mark Wotte, a dezvăluit că îi este teamă de faptul că la Rapid ar putea intra Săpunaru, Varga şi Bălan.

Wotte este conştient că meciul din Giuleşti s-ar putea decide la fazele fixe – punctual forte al rapidiştilor şi cel nevralgic al alb-albaştrilor. „Ştiu că e posibil ca la Rapid să joace mâine Săpunaru, Varga sau Bălan. Dacă vom alege cea mai bună formulă de echipă, atunci chiar nu ne interesează cine joacă la ei. Trebuie să fim mai eficienţi în faţa porţii, asta e clar, pentru că la Rapid nu vom mai avea atâtea ocazii precum cu ieşenii. De asemenea, ştiu că Spadacio e foarte bun la fazele fixe, trebuie să fim foarte concentraţi la asemenea faze. Ne-am mai corectat şi noi aceste problem, dar trebuie să rămânem foarte atenţi“, a precizat Mark Wotte.

În privinţa tacticii, Mark Wotte a spus că nu o va modifica în ciuda faptului că va lipsi Florin Costea. „Voi alege dintre Piţurcă şi Crăciun pe cine voi folosi în locul lui Costea. Primul a arătat o mare determinare cu Poli Iaşi, în condiţiile în care n-a mai jucat de foarte multă vreme. Am putea juca în atac şi doar cu Mihai Costea şi Dina. Nu voi schimba sistemul“, a mai declarat Wotte.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite