Mark Wotte, somat să câştige meciul cu Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Wotte a preluat echipa la începutul anului
Mark Wotte a preluat echipa la începutul anului

Ştiinţa are nevoie ca de aer de cele trei puncte puse în joc în meciul cu Astra din această după-amiază. Orice alt rezultat în afara unei victorii ar putea fi fatal Craiovei, dar şi antrenorului Mark Wotte.

Universitatea dispută astăzi, de la ora 17.00, la Severin, un nou meci capital. Când echipa părea pe val, au venit două înfrângeri consecutive care i-au readus pe alb-albaştri cu picioarele pe pământ. Ştiinţa a intra din nou în lupta pentru evitarea retrogradării, iar fiecare meci poate fi decisiv pentru soarta echipei.

Oltenii vor avea în faţă în această după-amiază Astra lui Nicolo Napoli, venită cu ambiţii mari pe Municipalul severinean. Ploieştenii sunt şi ei într-o situaţie dificilă, au cu două puncte mai mult decât Craiova, şi nu vor ezita să dea Universităţii lovitura de graţie, dacă li se va ivi ocazia.

Tocmai de acest lucru se teme cel mai mult patronul Adrian Mititelu, care ştie că Napoli este un tip orgolios, ce vrea să-i arate că a greşit când l-a îndepărtat de la echipă sezonul trecut. 

Supărat de ultimele rezultate, Mititelu l-a somat pe Mark Wotte să câştige cu Astra, în caz contrar olandezul ar putea să-şi facă bagajele. Universitatea Craiova nu-şi mai permite vreun pas greşit acasă, mai ales că urmează meciuri mult mai grele.

Partida Universitatea Craiova - Astra Ploieşti se va disputa astăzi, de la ora 17.00, la Turnu Severin, şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite