Craiova: EXCLUSIV / Mark Wotte a condus primul antrenament la Ştiinţa (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alb-albaştrii s-au pregătit pentru prima dată sub comanda lui Wotte
Alb-albaştrii s-au pregătit pentru prima dată sub comanda lui Wotte

Tehnicianul olandez al Universităţii, Mark Wotte, a susţinut în această dimineaţă primul antrenament cu gruparea din Bănie. Revenit aseară la Craiova, Wotte nu a venit cu mâna goală, ci cu alţi doi compatrioţi care îi vor fi asistenţi în mandatul său de 18 luni: Gerard van Ruitenburg şi Rene Ponk.

„Avem multe de făcut în următoarele săptămâni pentru a ne prezenta cât mai bine la startul returului. Mi-am făcut temele, cunosc foarte bine campionatul românesc“, a spus Wotte la revenirea în România. Olandezul şi-a exprimat totuşi dorinţa de a-i avea în lot pentru retur pe ambii fraţi Costea, deşi stie că pentru Florin există multe oferte de afară. „Aş vrea să mai stea măcar până la vară“, a precizat Wotte.  

image

Olandezul a avut la dispoziţie 29 de jucători, printre care şi Julius Wobay (foto). Leonezul s-a pregătit însă separat, el revenind aseară la Craiova.





Răcit, Andrei Prepeliţă nu a putut face faţă antrenamentului, părăsint arena „Zoltan Crişan“ la jumătatea pregătirii. Separat s-a mai pregătit şi Dan Gogoşoiu, care acuză o contractură musculară după testul Cooper dat marţi.

Julius Wobay s-a pregătit seperat de restul coechipierilor
Universitatea Craiova, la antrenament

Alb-albaştrii au fost alergaţi serios de Mark Wotte, care părea că este de mult la Universitatea, cunoscând deja numele majorităţii jucătorilor. Comezile era date în engleză şi traduse de secundul Corneliu Papură, dar Wotte a arătat că ştie şi româneşte, de câteva ori strigând către noi săi elevi: „Foare bine!“.


Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla primele impresii ale lui Mark Wotte după primul antrenament cu Ştiinţa şi care dintre oficialii echipei s-a pregătit cu jucătorii. 

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite