Craiova: Mama şi fiica ucise cu sânge rece au fost înmormântate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorina şi Mirela Văduva au fost conduse astăzi pe ultimul drum
Dorina şi Mirela Văduva au fost conduse astăzi pe ultimul drum

Apropiaţii celor două victime, Dorina şi Mirela Văduva, sunt încă în stare de şoc şi cer pedeapsa cu moartea pentru criminal.

Rudele victimelor nu vor acum decât un singur lucru: criminalul să primească cea mai grea pedeapsă. Giani Văduva, fratele Dorinei cel care a văzut cum agresorul a băgat cuţitul în mama lui, este în continuare în stare de şoc. Tânărul este ţinut sub sedative şi a fost dus pe braţe până la groapă de membrii familiei. De două zile, de când a avut loc tragicul eveniment, îşi aduce aminte în fiecare minut cum sora şi mama lui au fost ucise cu sânge rece de Vasile Şolea. Cei care le-au iubit au vrut ca mama şi fiica să se odihnească împreună, aşa că au fost înmormântate una lângă cealaltă. Vecinii au declarat că Dorina şi Mirela erau două femei care nu au supărat niciodată pe nimeni şi nu înţeleg de ce au avut soarta aceasta.

„Nu merită să trăiască“

„Nu îmi vine, mamă, să cred că au fost omorâte aşa. Criminalul să primească pedeapsa cu moartea. Un om ca el nu merită să trăiască. Nu s-a gândit la ce face, la copilaşul pe care îl are şi care acum a rămas orfan“, a spus o vecină. 
Împietrit de durere tatăl fetei este şi acum în stare de şoc. Nu îi vine să creadă că fosta lui soţie şi unica fiică au fost ucise cu sânge rece. Gabriel Trandafir se gândeşte acum doar la un singur lucru: să obţină custodia copilului, care se află în acest moment la familia agresorului. „Băieţelul a împlinit ieri trei ani. Cum o să îi spun eu ce s-a întâmplat? Vasile avea faţă de criminal atunci când devenea nervos“, a spus bărbatul.

Vasile Şolea şi-a ucis soacra şi soţia cu sânge rece chiar în scara blocului în care cele două locuiau. Medicii legişti spun că Dorina a primit trei lovituri de cuţit, iar Mirela, 15 lovituri. Criminalul era furios din cauză că femeia pe care o iubea intentase acţiunea de divorţ.

Vecinii mai spun că Vasile Şolea era agresiv şi că mai tot timpul o lovea pe Dorina şi pe mama ei. Tocmai din această cauză femeia a decis să pună capăt relaţiei. Tatăl fetei a mai declarat că Marius era atât de gelos încât îşi trimitea soţia la muncă în haine cât mai murdare pentru a nu atrage privirile bărbaţilor. 

Criminalul a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Este acuzat de omor deosebit de grav şi riscă până la 25 de ani de puşcărie. Bărbatul va fi supus şi unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă avea discernământ atunci când a săvârşit dubla crimă.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite