Craiova: (UPDATE) Mamă şi fiică, înjunghiate mortal în scara blocului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ucigaşul le-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în scara blocului
Ucigaşul le-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în scara blocului

Două femei, mamă şi fiică, au fost găsite înjunghiate mortal în scara blocului B29 din cartierul craiovean George Enescu, în apropierea Liceului de Chimie.

CITEŞTE ŞI:

Suspectul dublului asasinat a fost reţinut pentru 24 de ore

Suspectul dublului asasinat a fost prins

(Update) Ora 11.00 Poliţiştii doljeni, sub îndrumarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, audiază în acest moment mai multe persoane care ar putea să dea detalii despre dubla crimă petrecută în scara unui bloc din cartierul George Enescu. „Celor două femei le-au fost aplicate mai multe lovituri de cuţit în scara blocului. Avem un suspect în cauză. Ucigaşul riscă până la 25 de ani de închisoare, fapta fiind încadrată la omor deosebit de grav“, a declarat Magada Bădescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Membrii familiei celor două femei îl indică drept făptaş pe Vasile Şolea (28 ani), fostul soţ al Dorinei Văduva. Cei doi au un copil de trei ani care se afla în custodia bărbatului.

Laurenţiu Nica

(Update) Ora 10.30 Din cercetările făcute la faţa locului reiese faptul că fata de 21 de ani a fost înjunghiată în timp ce ieşea din imobilul în care locuieşte. Dorina Văduva a fost pândită în scara blocului de agresor. Acesta i-ar fi aplicat fetei mai multe lovituri de cuţit. Mama fetei, care se afla în locuinţă, a auzit ţipete şi a coborât să vadă ce se întâmplă, moment în care a fost atacată, la rândul ei, de criminal. În locuinţă se afla la momentul respectiv şi fratelei Dorinei, Giani, în vârstă de 33 de ani. Se pare că Mirela Văduva este divorţată de mai mulţi ani de soţul său. În apartamentul din George Enescu locuiau doar cele două femei şi Giani Văduva.

Giani Văduva (centru), fratele Dorinei Văduva

image

(Update) Ora 9.45  Rudele celor două femei spun că bărbatul de care Dorina dăduse divorţ era un om extrem de violent şi că aveau împreună un copil de trei ani. "Fata era de patru ani cu băiatul ăsta, o bătea, o ameninţa că o omoară şi pe ea şi pe soră-mea şi le spunea că le ia copilul", a spus, pentru Adevărul de Seară, Victoria Bercea, sora femeii de 51 de ani înjunghiate mortal în această dimineaţă. Potrivit acesteia, Dorina Văduva intentase divorţ în urmă cu două luni, cerând custodia de urgenţă a copilului. Între timp însă, copilul în vârstă de trei ani a rămas la bărbat.

Victoria Bercea (centru), sora Mirelei Văduva

image

Se pare că tânăra mergea în această dimineaţă la fabrica de pâine unde se angajase de curând. Nu a mai apucat să iasă din scara blocului, fiind pândită şi înjunghiată de agresor.

image
Laurenţiu Nica

Ora 9.00 Oamenii legii fac în aceste momente cercetări la faţa locului. Din primele informaţii, se bănuieşte că autorul ar fi fostul soţ al fetei, de care aceasta divorţase de curând.

Stai pe craiova.adevarul.ro pentru a afla mai multe detalii despre oribila crimă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite