Craiova: Mâine se opreşte apa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la ora 8.00, până la miezul nopţii, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în zece cartiere din Cetatea Banilor.

Sistarea este cauzată de lucrăr efectuate de Hidroconstrucţia pentru montarea unor vane şi debitmetre în următoarele zone:
Corniţoiu, George Enescu, Brazda lui Novac, Rovine, centrul Craiovei, inclusiv străzile Carol I şi Unirii, Calea Bucureşti, 1 Mai (de la Ciupercă până în Strada Tabaci), Siloz, Valea Roşie, Sărari.

Compania de Apă Oltenia anunţă, de asemenea, că în noaptea de 1 spre 2 iulie, până la 8.00, când se vor se vor efectua lucrări de readucere la parametrii hidraulici iniţiali  ai reţelei de distribuţie a apei potabile în aceste zone, vor fi afectate de sistare cartierele Bariera Vâlcii şi Gherceşti.

Compania avertizează că „din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea ei“.

 Apa nu se va întrerupe în cartierele: Craioviţa Nouă, Romaneşti, Veteranilor, 1 Mai, de la Strada Tabaci până în Romaneşti,Popoveni, Făcăi, Cernele, Lascăr Catargiu, Mofleni, Plaiul Vulcăneşti, Lăpuş Argeş, Şimnicul de Jos, Bordei, pe Platforma Industrială de Est, la Fabrica de Avioane, Magazinul Metro, în Parcul Industrial Craiova, Uzina Ford, pe Strada Drumul Apelor şi aleile adiacente şi Platforma Industrială de Vest.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite