Mădălin Ciucă, aproape de o revenire la Universitatea Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce l-a împrumutat pe Radu Barbu la Gaz Metan CFR Craiova, Universitatea s-a orientat spre un alt fundaş central cu mai multă experienţă.

Fostul căpitan al Ştiinţei, Mădălin Ciucă, este aproape de a reveni la Craiova după ce a evoluat în ultimii doi ani la Gloria Bistriţa.
Conform editie.ro, Ciucă şi conducerea Universităţii au ajuns la un acord, urmând ca săptămâna viitoare, cel mai târziu, transferul să se realizeze.

Fundaşul de 27 de ani şi-a manifestat dorinţa de a reveni la Craiova de cum a auzit că este dorit, fiind dispus să treacă peste litigiul pe care l-a avut cu clubul în momentul plecării la Bistriţa. 

Mădălin Ciucă a revenit din cantonamentul efectuat cu Gloria în Austria şi trebuie să-şi rezolve urgent situaţia contractuală cu gruparea ardeleană.

Da, este adevărat. Mădălin este aproape de o revenire la Universitatea. Ne-am înţeles de principiu, urmând ca zilele următoare să parafăm şi actele“, a confirmat finanţatorul Adrian Mititelu, care anunţase de ieri, pe blogul său, că va mai aduce un fundaş central la echipă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite