Craiova: Lung se gândeşte întâi la Universitatea şi apoi la tineret. Wotte îl vede la naţionala mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Lung junior (stânga) şi Mark Wotte
Silviu Lung junior (stânga) şi Mark Wotte

Portarul titular al Ştiinţei şi al naţionalei de tineret, Silviu Lung junior, pune pe primul plan în acest moment echipa de club.

Lung a afirmat astăzi că Universitatea Craiova trebuie să câştige cât mai multe meciuri pentru a urca în clasament, iar o victorie miercuri la Bistriţa este absolut necesară.

Este un an important pentru noi la tineret, vrem să ne calificăm la turneul final, dar acum jucăm pentru Universitatea şi trebuie să urcăm în clasament. Suntem ceva mai liniştiţi după prima victorie, dar la fel de concentraţi şi determinaţi pentru a obţine un rezultat bun la Bistriţa, echipă care a luat zece puncte în patru etape. Sunt bucuros că nu am primit gol de două etape, dar toată echipa contribuie la acest lucru. Obiectivul meu şi al echipei este să câştigăm cât mai multe meciuri“, a spus Silviu Lung junior.

Antrenorul Mark Wotte l-a felicitat pe Lung junior pentru evoluţiile sale şi a pus ultimele rezultate şi pe seama sa. „El este bagheta mea norocoasă. Silviu este un portar foarte bun, iar când cineva din apărare nu este atent o secundă, el este cel care intervine. Este mereu concentrat şi atent şi astea sunt calităţile cele mai importante ale unui portar“, a precizat tehnicianul Ştiinţei, care îl vede pe Lung la naţional mare în viitorul apropiat.

Trebuie să aibă o şansă şi la naţionala mare. Dar nu este responsabilitatea mea naţionala României, nu eu iau deciziile. Însă sunt foarte mulţumit de Silviu, de la un meci la altul devine tot mai bun şi câştigă la capitolul experienţă. Se vede că a moştenit talentul şi din familie“, a spus Wotte.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite