Lung junior, subiect de glume la naţională: „Eşti la fel ca taică-tău la penaltiuri!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cel de-al doilea amical al naţionalei României din turneul din Austria, cel de mâine cu Macedonia, ar putea debuta şi cei doi jucători ai Universităţii Craiova, Silviu Lung junior şi Ovidiu Dănănae, după evoluţia slabă a lui Lobonţ şi accidentarea lui Maftei.

Portarul titular al Ştiinţei a fost oprit după antrenamentul de duminică seară de colegi, fiind testat la loviturile de la 11 metri.

Lung junior nu a apărat niciun penalty, fiind luat repede la mişto de coechipieri. Ciprian Deac a fost cel mai pornit pe tânărul portar craiovean. „Silvică, asta e moştenire de familie, nici taică-tău n-a apărat în viaţa lui vreun 11 metri“, i-a strigat, în glumă, mijlocaşul lui CFR Cluj, conform gsp.ro.

Silviu Lung jr. nu s-a supărat pe Deac pentru remarca sa şi a recunoscut că nu a apărat până acum vreun penalty, dar are viitorul înainte.

Lung senior are la activ 418 meciuri în Liga I şi 77 la echipa naţională, iar loviturile de la 11 metri au fost mereu punctul său slab.

La Campionatul Mondial din Italia 1990, România a pierdut calificarea în sferturi la penaltiuri, în faţa Irlandei (scor 5-4), iar Lung nu a ghicit niciun colţ la şuturile de departajare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite