Craiova: Lucrările la pasul suprateran închid mai multe străzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu data de 23 martie, pe întreaga perioadă a desfăşurării lucrărilor la pasul suprateran se vor impune o serie de restricţii de circulaţie.

<!--[if gte mso 10]>

În sedinţa Comisiei de sistematizare a circulaţiei rutiere care s-a întrunit in data 17 martie 2011 s-a decis:

-  se va institui circulaţie in dublu sens pe strada Constantin Brâncuţi tronsonul cuprins intre străzile Principatele Unite si Amaradia.

-   amenajarea unui sens giratoriu provizoriu la intersecţia străzii Iancu Jianu si bulevardul Nicolae Titulescu (zona Grădina Botanica) si montarea de indicatoare de presemnalizare pe strada Iancu Jianu si bulevardul Nicolae Titulescu.



-  amplasarea de indicatoare rutiere cu semnificaţia „Oprirea Interzisă” cu placuţe adiţionale pentru ridicarea autovehiculelor,  pe sensurile de mers ale strazilor Constantin Brâncuşi, Ştefan cel Mare, Iancu Jianu, Principatele Unite, Filantropia, Brestei, Carol I, Arieş, M Kogălniceanu, Şerban Voda, Păcii, Pelendava.

- montarea de indicatoare rutiere cu semnificaţia „Interzis virajul la stânga” si „Obligatoriu Înainte” pe strada Ştefan cel Mare la intersecţia cu strada Principatele Unite.

-   montarea unui indicator rutier cu semnificaţia „Interzis virajul la dreapta” pe strada Paltinis la intersecţia cu strada Principatele Unite.


-  amenajarea unui sens giratoriu provizoriu la intersecţia străzii Brestei cu strada Calea Bucureşti si strada Ştefan cel Mare.

image
image



-   reluarea circulaţiei pe strada Popa Şapcă si strada A.I. Cuza- sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Unirii si intersectia cu strada  Aries, in zilele de luni, marti, miercuri, joi intre orele 2000 - 0600 a zilei urmatoare. Sectorul de drum menţionat rămâne in continuare închis traficului rutier in intervalul vineri –ora 20.00 – luni ora 06.00.



- instalarea unui indicator rutier cu semnificaţia „Accesul Interzis” şi plăcuţe adiţionale „cu excepţia riveranilor” pe strada Romul la intersecţia cu strada A. I. Cuza.

-  inchiderea temporara a circulaţiei autovehiculelor pe bulevardul Nicolae Titulescu - tronsonul cuprins intre intersecţia cu strada Filantropia si Km 0 si pe str. Calea Bucuresti - tronsonul cuprins între Km 0 si intersecţia cu strazile Carol I, respectiv Arieş, pe perioada desfăşurării lucrărilor de realizare a pasajului suprateran.





image
image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite