Craiova: Locuitorii cartierului George Enescu nu vor avea luni apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Locuitorii cartierului George Enescu nu vor avea luni, între orele 10 şi 13, apă la robinete din cauza unor lucrări efectuate la reţeaua public de alimentare cu apă.

Lucrările îi vor afecta atât pe cei care locuiesc pe Bulevardul George Enescu şi străzile şi aleile adiacente, pe porţiunea de la intersecţia cu Strada Amaradia, până la intersecţia cu Strada Constantin Brâncoveanu; utilizatorii din zona adiacentă PT2 George Enescu; utilizatorii din zona adiacentă PT5 George Enescu; utilizatorii din zona adiacentă PT1 George Enescu; utilizatorii din zona adiacentă PT4 George Enescu; utilizatorii din zona adiacentă PT Chimie; Liceul de Chimie; Liceul Teologic Adventist; Cimitirul Sineasca; Liceul Energetic.
Din cauza manevrelor de golire şi umplere a reţelei publice de distribuţie a apei potabile, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei, transmite Compania de Apă Oltenia.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite