Craiova: Lecţii anti-mită la Interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală Anticorupţie are un program prin care, periodic, reprezentanţii instituţiei fac turul structurilor din subordinea MAI pentru a identifica vulnerabilităţile personalului propriu la şpagă.

Astăzi a venit şi rândul Jandarmeriei doljene. Astfel, reprezentanţii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj s-au întâlnit la sediul IJJ, unde au discutat o serie de aspecte legate de corupţia cadrelor. Ofiţerul specialist DGA, comisar-şef de poliţie Ştefan Triţă, a declarat: „În cadrul activităţii au fost dezbătute unele aspecte privind desfăşurarea etapei de evaluare a riscurilor la corupţie identificate, specifice domeniilor de activitate din unitate şi modul de consemnare a acestora în documentele de lucru“.

De anul trecut, IJJ Dolj s-a alăturat campaniei anticorupţie desfăşurate de către Direcţia Generală Anticorupţie. „La sediul unităţii a fost amplasat un banner cu dimensiunea de 6 m2 conţinând un mesaj anticorupţie ce are drept scop conştientizarea cetăţenilor de a nu oferi mită”, a spus ofiţerul de relaţii publice locotenent Ion Ţapu. 


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite