FOTO La Spitalul Filantropia cade apa prin tavan. Zăpada topită se scurge de pe acoperiş în cabinetele medicilor. Mai mulţi bolnavi au fost mutaţi din saloane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii spitalului au împânzit cu găleţi saloanele de la ultimul etaj al unităţii, unde să cadă apa care se scurge prin tavan.
Angajaţii spitalului au împânzit cu găleţi saloanele de la ultimul etaj al unităţii, unde să cadă apa care se scurge prin tavan.

Mai multe saloane şi cabinete medicale de la Spitalul Filantropia au fost eliberate în aceste zile, din cauza infiltraţiilor apei prin tavan. Zăpada topită de pe acoperiş se scurge prin tavan direct în încăperi. Angajaţii au aşezat găleţi pe podea, ca să ţină sub control situaţia.

De câteva zile, zăpada topită de pe acoperişul unor clădiri ale Spitalului Nr. 2 se scurge direct în saloane şi cabinetele medicilor. "Sunt infiltraţii, clădirea nu este izolată. Zăpada ne face probleme, în cabinetele medicilor se scurge prin tavan apa", a declarat asistentul universitar doctor George Bogdan Ungureanu, managerul unităţii medicale.

Infiltraţii la Spitalul Nr. 2. Angajaţii pun ţin găleţi în saloane, unde să se scurgă apa.

Dă click pe imagini pentru FOTOGALERIE:

Infiltraţii la Spitalul Nr. 2. Angajaţii pun ţin găleţi în băi, unde să se scurgă apa.

Clădirea unde se află Clinicile medicale II şi III este printre cele mai afectate. Etajul IV a fost eliberat, pacienţii au fost mutaţi în saloanele de la etajele inferioare din cauza apei care se scurge prin tavan. Angajaţii au pus găleţi pe podea în saloane şi în băi, în care să cadă apa, şi încearcă să ţină situaţia sub control ştergând pe jos cu mopul. Doctorii spun că se tem să nu se producă vreun scurtcircuit, pentru că la tavan se văd fire electrice care în orice moment, spun cadrele, se pot uda. Etajul III a fost de asemenea afectat, în cabinetele doctorilor putând fi observate infiltraţii din cauza umezelii. Conducerea instituţiei a precizat că starea de sănătate a bolnavilor nu a avut de suferit din cauza infiltraţiilor, pentru că au fost luate măsuri de protecţie a acestora.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite