Craiova: Isprăvile lui Ratatouille, povestite prichindeilor olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Lelia Drăghici este elevă în clasa I A, la Colegiul Naţional Carol I.
Alexandra Lelia Drăghici este elevă în clasa I A, la Colegiul Naţional Carol I.

Frumoasa aventură a şoricelului hotărât să devină bucătar a însoţit, astăzi, ziarul Adevărul. Cititori de toate vârstele au trecut dimineaţă pe la chioşcuri pentru a-şi completa Colecţia Disney cu acest al cincelea număr al seriei.

Micuţa Alexandra Lelia Drăghici se simte confortabil în lumea poveştilor, iar ambiţia ei se aseamănă izbitor cu cea a presonajului promovat astăzi de Adevărul, prin Colecţia Disney. Alexandra iubeşte muzica şi este hoptărâtă să îşi urmeze visul de a studia cât mai multe instrumente musicale. Ratatouille trăieşte pentru a deveni bucătar şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a-şi pune în aplicare planul, uneltit în canalizarea unui restaurant parisian, unde şi-a pus în gând să cucerească titlul de maestru bucătar.

Alexandra a început să se bucure un pic de efectele perseverenţei ei. Studiază pianul, face învaţă paşiid e dans la Palatul Copiilor şi este aproape de momentul în care va porni  pe drumul descoperirii frumuseţii muzicii cântată la tobe. „O să le fac pe toate. Sunt hotărâtă“, mărturiseşte eleva dintr-a întâia, de la Colegiul Naţional Carol I, îndrăgostită până peste urechi de poveşti, în care nu uită să includă şi Cenuşăreasa, Alice în Ţara Minunilor. Isprăvile lui Ratatouille i-au stârnit curiozitatea şi ardea de nerăbdare să le afle.

Cititorii găsesc această carte, cu imagini ce amintesc de celebrul film cu şoricelul vedetă, şi în Librăria Adevărul, de pe strada Împăratul Traian, numărul 9, la preţul de 12,99 lei. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite