Craiova: Îşi va petrece tinereţea la închisoare pentru că şi-a ucis prietenul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Ştefan Bînă a omorât cu sânge rece, anul trecut, un tânăr de 17 ani şi a rănit alţi doi, într-un bar din Băileşti .

Tribunalul Dolj l-a condamnat pe tânăr la închisoare, interzicerea unor drepturi timp de doi ani şi plata a 2.000 de lei cheltuieli judiciare către stat. 
Martorii au povestit că agresorul a venit pus pe scandal într-un bar din Băileşti, la 8 septembrie 2010. A băut câteva pahare de vin şi l-a luat la bătaie pe Ionuţ Miu, de 17 ani, care era însoţit de doi prieteni. Criminalul a scos un cuţit şi i-a înjunghiat pe cei trei tineri, lui Ionuţ Miu aplicându- i o lovitură în inimă. Cei trei au ajuns la spital în stare gravă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a putea salva viaţa lui Ionuţ Miu.

Barul în care elevul a fost înjunghiat

image

Criminalul şi-a abandonat victimele

Andrei Ştefan Bînă a fugit din bar, imediat după incident. Ionuţ Miu, de 17 ani, Cristinel Ciuciulin, de 17 ani, şi Paul Cheşnoiu, de 22 de ani, au fost găsiţi de oamenii legii zăcând într-o baltă de sânge. Criminalul a fost găsit abia după câteva zile, iar procurorii au emis pe numele lui mandat de arestare pentru tentativă de omor şi omor calificat. Iniţial, Andrei Ştefan Bînă le-a spus anchetatorilor că nu a fost prezent în barul din Băileşti în seara de 8 septembrie, dar în cele din urmă a recunoscut că i-a înjunghiat pe Ionuţ şi pe prietenii acestuia. El a declarat că era supărat că una dintre victime se întâlnea cu o tânără pe care el o plăcea. Tribunalul Dolj l-a condamnat, în urmă cu câteva zile, la 12 ani de închisoare şi doi ani de interzicere a unor drepturi. Agresorul trebuie să plătească 2.000 de lei cheltuieli judiciare către stat. Sentinţa dată nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.  

image
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite