Craiova: Invitaţii revistei „Tango“ despică în patru firul iubirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alice Năstase-Buciuta şi Simona Catrina intră mâine în clubul femeilor din Bănie. La ora 19.00, cele două ziariste vor da frâu liber dialogului despre „dragoste şi căsătorie versus dragoste sau căsătorie“.

O clipă de relaxare, un schimb benefic de idei, mărturisiri sincere, poveşti de şi despre viaţă, dar şi experienţe de neuitat. Toate îşi vor găsi locul mâine seară, în universul „Tango“, revistă de citit şi iubit, care se va instala vreme de câteva ceasuri în centrul Cetăţii Banilor.

Alice Năstase-Buciuta, redactorul-şef al publicaţiei, şi Simona Catrina, editor-coordonator, vor sta faţă în faţă cu inteligenţa şi frumuseţea oltenească, în Famous Fashion Lounge din Craiova, de pe Calea Unirii, pietonal, bloc 21ABC, spaţiu aflat vizavi de Filarmonica Oltenia. Tema discuţiei propusă de Alice Năstase-Buciuta şi Simona Catrina, „dragoste şi căsătorie versus dragoste sau căsătorie“, naşte deja idei, frământări şi controverse printre invitaţii din părţile locului.

„În vremurile astea, când căsătoria e mai mult o loterie sau un interes şi se realizează mai rar din dragoste, mi se pare interesantă propunerea de dialog a revistei Tango. Ar fi nemaipomenit de aflat care este părerea tinerilor. Eu cred în căsătorie, mi se pare importantă. Nu o văd privită ca un pas obligatoriu, ci făcută doar dacă eşti foarte sigur şi te simţi confortabil cu asta. Poate fi cel mai frumos lucru care ni se întâmplă“, a mărturisit Roxana Ristea, coordonator proiecte despre dezvoltare personală.
 
Evenimentul este organizat cu sprijinul sponsorilor: Famous Fashion Lounge, Shiseido, Oriflame (Parfum Felicity), Salonul Robilux şi Complex Hotel Restaurant Jiul.


Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite