Craiova: VIDEO / Învăţătoarea Cristiana Anghel, la miting în Bănie alături de sindicaliştii din Dolj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentă în calitate de membru de onoare a Sindicatului Cadrelor Militare „Honor et Patria“, Cristiana Anghel a făcut apel la unitatea salariaţilor în demersul împotriva modificării actualului Cod al Muncii.

„Mă doare cel mai tare încălcarea legii de cei care au jurat să o respecte.Nu mai există Constituţie. Trebuie să plece. Noi trebuie să fim uniţi, să arătăm că suntem o forţă, pentru că altfel vor face ce vor cu noi“, a spus Cristiana Anghel, la mitingul organizat în această după-amiază de sindicatele doljene.

image

Învăţătoarea a mărturisit că încă se resimte după greva foamei în care a stat 68 de zile, dar că are suficiente resurse pentru pentru a nu renunţa la cele două lucruri pentru care a protestat şi atunci „respectarea legii şi grevă generală“.
Sindicaliştii au cerut şi acum, ca şi la mitingul de săptămâna trecută, demisia guvernului şi renunţarea la modificările aduse Codului Muncii. Victor Peţa, liderul BNS Dolj a declarat că toate confederaţiile au depus plângere penală împotriva ministrului Botiş şi a Robertei Anastase.

image

Mitingul a continuat cu un marş de protest pe traseul Teatru – str. A.I. Cuza – Calea Unirii – Calea Bucureşti – str. Arieş -  str. A.I. Cuza – Teatru.

Pe 16 martie, sindicatele din Dolj vor protesta la Bucureşti, alături de colegii din întreaga ţară.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite