Craiova: Inspectorul Putere, cel care a bătut anul trecut un tânăr, a fost declarat nevinovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii au stabilit că, de fapt, victima nu a fost lovită de poliţist, ci s-a bătut singură. Inspectorul Mirel Putere a fost acuzat în 2009, că l-a bătut cu bestialitate pe un tânăr,  pe care îl audia în sediul poliţiei.

În urma raportului de la IML s-a stabilit că, Aurel Pârvu şi-a produs singur rănile prin automutilare. Tânărul în vârstă de 30 de ani povesteşte că inspectorul Putere împreună cu un coleg, tot poliţist l-au luat la bătaie şi l-au obligat să recunoscă că este autorul unui furt, care a fost săvârşit la Castranova. „Într-un birou de la etajul trei de pe strada Amaradia , ofiţerul Putere şi cu încă o persoană m-au bătut ca pe un câine. Stăteam cu ei liniştit de vorbă, când, m-am pomenit cu un  picior în nas, de am căzut la pământ. Inspectorul Putere  s-a pus cu picioarele pe mine, ca să mă facă să recunosc că am furat două vaci. Mai stăteau ce mai stăteau, apoi iar îmi dădeau  pumni", a povestit Aurel Pârvu pe data de 23 iunie 2009.

Procurorii d ela Parchetul Curţii de Apel Craiova au finalizat ancheta şi au stabilit scoaterea inpspectorului Putere de sub urmărire penală.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite