Craiova: Înghesuială pentru consultaţiile gratuite la ochi şi urechi! Zeci de olteni au ajuns pentru prima dată la audiolog

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de olteni s-au programat pentru consultaţiile gratuite la auz şi văz, pe care specialiştii le fac gratuit la un cabinet de pe Calea Bucureşti.

Zeci de craioveni, majoritatea pensionari, au trecut astăzi pragul Cabinetului Audio-Optica de pe Calea Bucureşti, unde specialiştii asigură consultaţii gratuite. Mulţi dintre doljenii cu care am stat de vorbă ne-au spus că au ajuns pentru prima dată la audiolog. "Cu pensia asta, cum să împaci toate cheltuielile? Dacă aveam bani, veneam să mă verific şi la urechi", ne-a spus Maria Crâncenă, 64 de ani. 

image

Angajaţii cabinetului spun că fac cu greu faţă solicitărilor. "Până la acest moment, avem 200 de programări. Suntem două persoane care facem testările însă, cel mai probabil, vom mai aduce angajaţi care se ne ajute", ne-a spus Sidonia Radu, audioprotezist (foto dreapta jos).

image

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla care sunt problemele de sănătate cu care specialiştii i-au diagnosticat pe olteni astăzi.

Află de AICI toate detaliile campaniei iniţiate de Primăria Craiova:

Specialiştii germani şi francezi îi vor consilia pe craioveni

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite