Craiova: Înfundă puşcăria după ce şi-a ucis mama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Miculescu, de 44 de ani, din comuna Urzicuţa, a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru omor calificat. Bărbatul fusese trimis în judecată de procurori, sub acuzaţia că, anul trecut, şi-a îngropat mama de vie.

Vecinii povestesc că agresorul şi mama sa, Maria Popa (68 de ani) obişnuiau să bea împreună şi că deseori între ei izbucneau certuri violente. La fel s-a întâmplat şi în septembrie 2010. Nicolae Miculescu s-a îmbătat crunt, şi-a bătut mama cu bestialitate, apoi a îngropat-o în beci, sub un butoi, chiar dacă femeia încă mai trăia.

A bătut-o pentru că nu i-a dat bani de băutură

Cadavrul a fost găsit câteva zile mai târziu de poliţişti, alertaţi de rudele bătrânei, care o dăduseră dispărută. Nicolae Miculescu a plecat de acasă după ce a săvârşit fapta şi a revenit la domiciliu chiar în ziua în care mama lui era condusă pe ultimul drum. Arestat de oamenii legii, el şi-a recunoscut fapta cu seninătate. Mai mult, ucigaşul le-a povestit anchetatorilor că şi-a bătut mama pentru că nu vrusese să-i dea bani ca să-şi cumpere un litru de vin. Condamnarea în cazul lui Nicolae Miculescu a fost pronunţată de judecătorii de la Tribunalul Dolj, care au decis şi să-i interzică ucigaşului o serie de drepturi, după executarea pedepsei. Decizia nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite