Indemnizaţiile directorilor de la Spitalul Filantropia îi vor ajuta pe bolnavii de inimă. Doctorii au cumpărat un aparat important pentru pacienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorii Spitalului Filantropia din Craiova au cumpărat din indemnizaţiile de conducere un aparat vital bolnavilor de inimă. Aparatul a fost dus la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă.

Conducerea Spitalului Nr. 2 din Craiova a achiziţionat din indemnizaţiile donate instituţiei un electrocardiograf, aparat necesar pentru investigaţiile bolnavilor cardiaci. "Costul electrocarfiografului a fost de 5.400 de lei, a fost dus la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Banii au venit din indemnizaţiile de conducere", a declarat asistentul universitar doctor George Bogdan Ungureanu, managerul Spitalului Municipal Filantropia.

De aproape un an, doi directori de la Spitalul Nr. 2 din Craiova donează spitalului indemnizaţiile de conducere. Banii sunt folosiţi pentru achiziţia de aparatură medicală.

GEST UNIC ÎN SPITALELE DIN CRAIOVA Doi directori îşi donează lefurile ca să cumpere aparatură medicală: "Vom da aceşti bani cât timp vom ocupa funcţii de conducere"

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite