Craiova: Încep lucrările la mall-ul de pe Caracal. Dezvoltatorul susţine că la finalul primei faze de construcţie va putea înainta o dată de inaugurare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adora Mall
Adora Mall

Sonae Sierra va începe în această lună prima fază de construcţie la Adora Mall, situat pe strada Caracal din Bănie. Potrivit dezvoltatorului Sonae Sierra, după prima fază a construcţiei, care se va întinde pe şase luni, va fi anunţată o dată de finalizare a proiectului.

Portughezii de la Sonae Sierra par să fi găsit în sfârşit resursele financiare necesare pentru continuarea construcţiei mall-ului situat pe strada Caracal din Bănie. Potrivit unui comunicat remis de companie, lucrările la mall vor începe în această lună. „Începerea lucrărilor de construcţie pentru Adora Mall confirmă angajamentul companiei Sonae Sierra pe piaţa românească şi, implicit, pe piaţa din Craiova. Prima fază a lucrărilor de construcţie se va întinde pe o peroadă de şase luni iar la finalul acestei perioade suntem încrezători că vom putea anunţa data inaugurării centrului comercial”,  susţine Ingo Nissen, Managing Director Sonae Sierra, responsabil pentru Dezvoltare în România.

Potrivit reprezentanţilor Sonae Sierra, mall-ul este preînchiriat în proporţie de 40%, printre chiriaşi numărându-se Cora, Cinema City, Orsay, Inmedio, Arsis, Total Wash, Sport’s Pub and Maxbet, Altex, Best of Bowling şi Pure Fitness. Pentru alte 20% din suprafaţa închiriabilă a centrului comercial compania se află în prezent în negocieri avansate.
Investiţia totală în proiectul de la Craiova este de 111 milioane de euro, mall-ul având o suprafaţă închiriabilă totală de 59.000 de metri pătraţi. Ingo Nissen a declarat recent, pentru „Adevărul”, că deschiderea centrului comercial va avea loc, cel mai probabil, în 2012.



Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite