Craiova: Încă două săptămâni pentru distribuirea gratuită a mălaiului şi orezului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Craiova anunţă că data de 29.12.2011  este ultima zi de distribuire a produselor alimentare preambalate:  făină, orez, mălai, paste făinoase, biscuiţi şi lapte praf).

Cei care beneficiază de aceste alimente sunt persoanele cu handicap grav şi accentuat, pensionarii cu pensie sub 400 lei pe lună, şomerii cu indemnizaţie de şomaj şi persoanele aflate în plata venitului minim garantat. Cantităţile de produse pe care le primeşte fiecare persoană sunt: 13 kg făină, 9 kg mălai, 8 kg orez,  2kg paste făinoase, 1 kg biscuiţi, 1,5 kg  lapte praf. La ridicare, titularul trebuie să prezinte cartea de identitate în original, cupon de pensie din ultima lună de plată (pentru pensionari), carnet de evidenţă vizat la zi (pentru şomeri), certificat de încadrare în grad de handicap - în original (pentru persoanele cu handicap).

          "În situaţia în care titularul este în imposibilitatea de a se prezenta pentru a-şi ridica drepturile, alimentele se vor elibera pe bază de împuternicire sau după caz declaraţie – formulare tipizate ce vor fi asigurate de instituţie; B.I./C.I. titular şi persoana imputernicită/reprezentant legal/curator – originale şi copii; cupon de pensie din ultima lună de plată – pentru pensionari – original şi copie", a informat printr-un comunicat de presă Carmen Licu, purtător de cuvânt al Primăriei Craiova.

Până la data de 29.12.2011  distribuirea acestor produse se face săptamanal,  în zilele de  miercuri, joi şi vineri, în intervalul orar 09.00 - 15.00, la depozitele  organizate în incinta Regiei Autonome de Transport Craiova – Secţia 2 Depou Tramvaie din B-dul.Dacia nr.3-5. Persoanele care nu se prezintă până la data limită, pierd dreptul de a beneficia de produsele alimentare.  Primăria Craiova spune că distribuirea alimentelor se va face în limita stocului disponibil.



Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite