În plină vacanţă, profesorii predau Engleza şi Chimia la şcoală. Liceenii au uitat de distracţie şi s-au pus pe învăţat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de copii au participat astăzi, începând cu ora 10.00, la primul curs din cadrul „Şcolii de vară «Timp liber şi performanţă»”, care s-a desfăşurat la Colegiul „Carol I”.

Liceenii de la mai multe instituţii de învăţământ din Bănie au fost puşi să se descrie, au desenat, în timp ce un psiholog le-a vorbit despre importanţa autocunoaşterii, în viaţă. Cursurile se vor desfăşura timp de o săptămână şi sunt gratuite."Aceste ateliere de lucru vizează dezvoltarea personalităţii şi managementul timpului liber, încrederea în sine, autoaprecierea. Sunt implicaţi elevi cu rezultate deosebite, care vor avea de învăţat, prin activităţi interactive, în mai multe domenii, precum biologie, literatură, geografie, limba engleză etc", a declarat prof. Sorina Dumitrescu, consilier psihopedagog la Colegiul Naţional "Carol I" (foto jos).

image

Carte, după distracţie

Elevii spun că sunt încântaţi că au parte de cursuri, fără să plătească vreun leu. „Am fost în vacanţă la mare, iar acum m-am hătărât să fac şi ceva util pentru mine. Pentru că îmi place arta şi mi se pare important să cunosc copii de la alte şcoli, am zis că nu strică să mă înscriu la aceste ore”, a spus Lavinia Aprodu, elevă în clasa a XI-a (foto dreapta jos).

image

Programul activităţilor din proiect:

Marţi, între 9.00-16.00, se vor ţine lecţii la Limba Engleză, Chimie, Geografie şi se av organiza o vizită la Muzeul Olteniei.

Miercuri, între 9.00-17.30, copii vor avea parte de ore de Biologie, Psihologie, Educaţie Muzicală, vor vizita Muzeul de Artă, iar la final va avea loc, în câteva minute, o şedinţă de consiliere de grup.

Joi, între 9.00-17.00, se vor susţine lecţii la Limba Engleză, Geografie, Curs de Dans Sportiv. La ora 14.30, liceenii vor merge la film, la Cinematograful Patria.

Vineri, între 9.00 - 17.00, profesorii vor preda lecţii la Literatură, Biologie, Educaţie Muzicală, va avea loc Cursul de Dans Sportiv şi Consilierea de Grup.

Sâmbătă, între 9.00 - 16.00, copiii vor participa la două ateliere de creaţie.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite