VIDEO / În loc de Craiova a ajuns la Manchester! Vezi cum a pierdut Mititelu 9 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul portughez de doar 20 de ani Tiago Manuel Correira Bebe, achiziţionat recent de Manchester United de la Vitoria Guimaraes contra sumei de nouă milioane de euro, a fost al un pas să ajungă la Universitatea Craiova.

Impresarul Marcel Popescu a dezvăluit la Sport.ro că Bebe a fost unul dintre jucătorii propuşi lui Mititelu, care urma să jungă în vară la Craiova alături de alţi trei-patru jucători şi de antrenorul Antonio Conceicao.

Cum înţelegerea cu tehnicianul portughez a picat, nici atacantul nu a mai semnat cu Universitatea. A ajuns apoi la Vitoria Guimaraes, iar, după cinci luni, la Manchester, pentru nu mai puţin de nouă milioane de euro.

Aveam de gând să vin cu cinci jucători. Bebe voia neapărat să meargă peste tot cu mine. Stabilisem şi detaliile dar, între timp, totul a picat”, a spus Conceicao pentru prosport.ro.

Conform aceleiaşi surse, atacantul a fost dorit şi de Jose Mourinho la Real Madrid, însă Alex Ferguson s-a mişcat mai repede, iar Mititelu a pierdut nouă milioane de euro!

Tiago Manuel Correira Bebe ar fi venit la Universitatea şi pentru un salariu sub 6.000 de euro. "Toţi acceptau bani puţini la Craiova, dar Mititelu s-a răzgândit. Acum Bebe e la Manchester, iar România cu siguranţă a pierdut un jucător de valoare", a mai spus Conceicao.

"Bebe nu spunea atunci nimic pentru nimeni. Fiind din liga a treia, alte cluburi din România, doritoare de cărţi de vizite impresionante, nu au fost interesate de el", a precizat şi impresarul Marcel Popescu.

Era un plan foarte serios pentru Universitatea, la care se lucra dinainte să se termine sezonul trecut. Dacă cumva este cineva care nu crede, avem şi precontracte semnate cu jucătorii, se lucrase profesionist", a completat Marcel Popescu.

Vezi video cu noua achiziţie a "diavolilor roşii"

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite