Iliev, fundaşul golgheter al Craiovei, va sta cu FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin reuşitele de aseară, din meciul cu Universitatea Cluj (scor 3-0), Julius Wobay şi Valentin Iliev au devenit golgheterii Ştiinţei, ambii cu trei goluri.

Fundaşul Iliev şi-a arătat din nou calităţile de marcator, după ce a punctat în duelul cu clujenii, după ce reuşise să mai marcheze la partidele din deplasare ale Craiovei cu Steaua şi Pandurii.

Nu contează că sunt golgheterul echipei, important e să câştigăm orice meci de acum înainte“, a spus bulgarul, care va rata meciul cu FC Braşov de runda viitoare, fiind suspendat după ce a încasat al patrulea cartonaş galben.

Valentin Iliev a dedicat golul fratelui său şi „suporterilor fantastici ai Universităţii Craiova“. 

A fost o victorie frumoasă şi ne pare rău că se întrerupe campionatul. Suntem pe val, dar ne dorim să o luăm pas cu pas şi cu siguranţă vom urca mult mai mult în clasament“, a spus şi Mihai Dina, autorul primului gol al oltenilor din meciul cu „U“ cluj.

Craiova a ajuns la zece puncte luate cu Victor Piţurcă şi a urcat pe locul nouă. „Avem mai multă încredere în noi de când a venit domnul Piţurcă“, a dezvăluit Ştefan Bărboianu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite