Craiova: Iarnă în toată regula şi în Dolj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iarna i-a luat pe nepregătite pe şoferi
Iarna i-a luat pe nepregătite pe şoferi

Pe majoritatea drumurilor naţionale şi judeţene din Dolj, în această dimineaţă circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă, în cele mai multe locuri, zăpada măsurând peste 30 de cm.

Pe mai multe porţiuni de drum, azi-noapte, din cauza vântului puternic, care viscolea zăpada, a fost nevoie să se acţioneze permanent cu utilaje de deszăpezire, inclusiv autofreze, pentru a se menţine viabilitatea drumului.


Utilaj de deszăpezire căzut în şanţ

Un utilaj de deszăpezire s-a răsturnat într-un şanţ azi-noapte, pe drumul judeţean Leu – Castranova. Accidentul s-a produs din cauza zăpezii şi a viscolului puternic. Drumarii au reuşit cu greu să scoată utilajul din nămeţi, fiind nevoie de alte două autovehicule.


Conform unei ultime informări a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, pobleme din cauza ninsorii şi a viscolului s-au înregistrat şi pe DN 56 Craiova-Calafat, în zona localităţilor Podari şi Radovan, precum şi pe drumurile judeţene DJ 561, pe tronsoanele Podari - Segarcea şi Giurgiţa - Bârca, pe DJ 561B, Segarcea - Valea Stanciului şi pe DJ 604, pe porţiunea Leu - Celaru.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite