Craiova: Unchiul s-a răzbunat pe nepoată: i-a despicat limba pentru o moştenire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa Gheorghiu a ajuns la spital după ce unchiul ei i-a tăiat limba
Constanţa Gheorghiu a ajuns la spital după ce unchiul ei i-a tăiat limba

/* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1107304683 0 0 159 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 107375

Agresorul a urmărit-o pe victimă, iar când a ajuns într-un loc mai retras i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit. „Îmi spunea că vrea să mă omoare. Când a văzut că mai respir mi-a tăiat limba cu un cuţit. Am leşinat imediat, iar unchiul meu a plecat şi m-a  lăsat într-o baltă de sânge“, a spus Constanţa Gheorghiu.

Nepoata şi unchiul se află în conflict de ani buni

 Mărul discordie este un imobil, în care agresorul locuia, însă trebuia să fie evacuat chiar de către victimă. După ce înjunghiat-o pe femeie a mers acasă şi a incendiat şi locuinţa. „Agresorul a fost reţinut pentru 29 de zile şi este acuzat de tentativă de omor calificat deosebit de grav şi distruge“, a spus Adrian Căpraru purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Agresorul este recidivist

În urmă cu patru ani Ştefan Gheorghiu l-a ucis pe socrul nepoatei cu sânge rece. A primit nouă ani de închisoare, dar nu a executat decât doi.
Femeia spune că trăieşte o adevărată dramă.„Îmi este frică să mă mai întorc acasă, dacă scapă mă omoară“,a mai povestit Constanţa Ghoerghiu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite