Craiova: Hoţi de buzunare minori, prinşi în flagrant de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puteţi rămâne cu portofelul gol
Puteţi rămâne cu portofelul gol

Trei minori cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani sunt cercetaţi pentru furt, după ce au furat portofelul unei tinere.

Un echipaj mobil al Inspectoratului de Jandarmi aflat în patrulare în Craiova a fost sesizat că o tânără striga după ajutor deoarece trei minori îi sustrăseseră bunuri din poşetă. Incidentul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 11, la intersecţia bulevardului Carol cu bulevardul Calea Bucureşti. Aflaţi în zonă, jandarmii au fost sesizaţi de către locatari cu privire la faptul că o tânără striga după ajutor deoarece trei minori reuşiseră să-i sustragă bunuri din poşetă.

Jandarmii au intervenit şi i-au oprit pe cei trei minori, reuşind să-i restituie tinerei portofelul în care se aflau bani, două carduri bancare, cartea de identitate şi alte documente. Minorii au fost predaţi lucrătorilor Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Craiova şi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Jandarmii îi sfătuiesc pe cetăţeni să nu poarte la vedere bunurile personale de valoare (telefoane mobile, aparate foto, portofele, bijuterii etc.) care pot atrage atenţia şi să solicite în cel mai scurt timp sprijinul forţelor de ordine în situaţiile în care este necesară intervenţia acestora.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite