Craiova: Hipermarketul Cora în Adora Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Macheta Adora Mall
Macheta Adora Mall

Reprezentanţii centrului comercial care ar urma să fie inaugurat în 2012 pe strada Caracal din Bănie au semnat un contract de închiriere cu grupul Cora.

Potrivit Sonae Sierra, dezvoltatorul mall-ului, Cora a semnat un contract pe 12.100 de metri pătraţi, în condiţiile în care suprafaţa totală închiriabilă a mall-ului va fi de 59.000 de metri pătraţi. „Suntem foarte bucuroşi că am câştigat Cora de partea noastră în acest proiect ambiţios. Astfel, cu ajutorul lanţului internaţional de hypermarket Cora, suntem siguri că Adora Mall va veni în întâmpinarea nevoilor comerciale ale locuitorilor. Centrul comercial inovativ împreună cu oferta sa de magazine naţionale, internaţionale dar şi locale vor îmbunătăţi şi vitaliza piaţa de retail din Craiova” afirmă Ingo Nissen, Director de Dezvoltare pentru România al Sonae Sierra.
„Ne dorim să dezvoltăm noi proiecte în locaţii-cheie din România, iar Adora Mall ne oferă exact acest lucru.Suntem siguri că aceasta colaborare va aduce un succes important pentru ambele noastre companii, dar în primul rând va fi un succes pentru consumatorii din Craiova”, susţine Phillipe Lejeune, Director General Cora.
Potrivit Soane Sierra, 60% din suprafaţa totală a mall-ului dins strada Caracal este inchiriată sau pre-închiriată în prezent. Adora Mall va avea 190 de magazine şi 1.800 de locuri de parcare şi aici se vor crea aproximativ 900 de locuri de muncă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite