Grigoraş îşi menajează titularii cu Craiova. Vezi echipele probabile ale duelului de la Târgu-Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Tg. Jiu
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Tg. Jiu

Universitatea Craiova şi Pandurii se întâlnesc astăzi, de la ora 18.30, la Târgu-Jiu, în optimile de finală ale Cupei României. Antrenorul gorjenilor a anunţat că pentru el campionatul este mult mai important şi nu vrea să rişte accidentărea unor jucători ai săi.

„Sunt într-o situaţie destul de delicată. Cred că toţi cei care au mici probleme vor fi menajaţi. Nu pot să risc accidentări care să-i scoată din joc o perioadă mai mare de timp“, a spus Petre Grigoraş.

Mai sunt şapte meciuri în campionat şi dacă am fi avut 15 puncte, riscul nu ar fi fost atât de mare. Ştiu că sunt orgolii mari între cele două echipe, dar mi-aş dori mai mult să scoatem ceva din campionat decât din cupă. Dacă ne uităm în clasament, campionatul e cel mai important“, a adăugat Grigoraş.

Acesta se gândeşte să nu-i forţeze astăzi pe Orac, Chibulcutean, Hidişan, Băcilă, Pintilii, Chiricheş, Vranjkovic, Maksumic, Menassel şi Apostu, motiv pentru care i-a chemat de la echipa a doua pe Tătaru, Rada, Vlăduţi şi Voinea, care ar putea chiar juca împotriva Craiovei.

Odată cu venirea lui Victor Piţurcă, Universitatea va avea un cuvânt greu de spus în campionat. Nu ştiu dacă putem trece de ea astăzi“, a mai spus Petre Grigoraş.

Pandurii - „U“ Craiova
Stadion „Municipal“, astăzi, ora 18.30 (Sport.ro).

Formaţii probabile:

Pandurii: Mingote - Matei, Viera, Rada, Cardoso - Ciucur, Menassel, Voiculeţ, Brata - I. Iordache, Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

Universitatea: Stanca - Dănănae, V. Găman, Ciucă, Bărboianu - D. Stoica - Wobay, Prepeliţă, Gargorov, Dina - Al. Piţurcă. Antrenor: Victor Piţurcă.

Arbitri: Al. Tudor - Ed. Dumitrescu, M. Nicoară.

Partida Pandurii - Universitatea Craiova va începe la ora 18.30 şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite