Craiova: Greva foamei pe banii noştri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru angajaţi din cadrul postului Radio Oltenia au intrat în greva foamei, nemulţumiţi că nu au aceleaşi drepturi şi salarii precum colegii lor din Bucureşti.

 „Vocile“ Radio Oltenia s-au plâns de faptul că nu beneficiază de aceleaşi drepturi precum angajaţii postului public din Capitală, primind salarii mai mici şi zile libere mai puţine. Cei patru şi-au petrecut noaptea într-o încăpere a studioului teritorial, iar colegii le-au adus paturi de campanie, pentru a se putea odihni. Totul, pe banii contribuabililor.

Cristian Neţoiu, liderul de sindicat din cadrul Radio Oltenia, a reclamat că nu este normal ca angajaţii să nu aibă nici măcar o zi liberă pe săptămână. „Noi nu cerem decât să fim respectaţi. De luni, de la ora 10.00 , patru angajaţi au intrat în greva foamei şi nu vor renunţa la forma lor de protest până nu vor obţine ce vor. Le-au fost aduse patru paturi în care să doarmă. Practic, ei trăiesc doar cu apă. Eu cred că fiecare persoană are dreptul măcar la o zi liberă pe săptămână. Ba, mai mult, salariile lor nu sunt la fel ca ale celor din Bucureşti, sunt diferenţe mari“, spunea Neţoiu, cu doar câteva ore înainte ca angajaţii să renunţe la protest.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite