Craiova: Grav accident rutier soldat cu decesul a trei persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au murit, iar o a patra a fost grav rănită, sâmbătă, în urma unui accident rutier, petrecut pe drumul european E 70 Craiova-Filiaşi, în localitatea Răcarii de Jos, după ce şoferul unui autovehicul a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens, unde a lovit un microbuz.

În jurul orei 5.40, Ştefan Ioniţă în vârstă de 25 de ani, din municipiul Ploieşti, se afla la volanul unui autoturism, care se deplasa din direcţia Craiova către Filiaşi. Bărbatul a pierdut controlul volanului, în localitatea Răcarii de Jos, intrând pe contrasens şi lovind un microbuz Mercedes, condus regulamentar, spun poliţiştii, de Dumitru Cioabă de 43 de ani, din localitatea Ponoarele, judeţul Mehedinţi.
 
În urma accidentului, ploieşteanul şi pasagerul din dreapta sa, precum şi o persoană din microbuz au murit, iar şoferul microbuzului Mercedes a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, agent Melia Căprărin, din primele verificări a reieşit faptul că accidentul s-ar fi produs din cauza oboselii şi a vitezei excesive.

 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite