Craiova: Gradul de închiriere la Adora Mall a ajuns la 40%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul comercial situat pe strada Caracal din Bănie, aflat în prezent la stadiu de fundaţie, a ajuns la un grad de preînchiriere de 40%, potrivit dezvoltatorului Sonae Sierra.

Cel mai nou chiriaş al mall-ului este Pure Fitness, care a închiriat o suprafaţă de 2.100 de metri pătraţi din suprafaţa totală de 59.000 de metri pătraţi. „Sonae Sierra este in negocieri avansate cu noi chiriasi pentru a dezvolta cel mai bun mix de magazine pentru Adora Mall si pentru a putea oferi combinatia perfecta de shopping, servicii si petrecere a timpului liber din zona", a afirmat Ingo Nissen, managing director Sonae Sierra, responsabil pentru dezvoltare în Romania.

Reprezentanţii municipalităţii craiovene au anunţat recent că Sonae Sierra a notificat primăria cu privire la reluarea lucrărilor la centrul comercial Adora Mall, situat pe strada Caracal. Anul trecut, portughezii de la Sonae Sierra au anunţat parafarea unui contract cu lanţul de hipermaketuri Cora, suprafaţa închiriată fiind de 12.100 de metri pătraţi, dar şu cu operatorul de cinematografe Cinema City, pentru o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. Adora Mall va avea 190 de magazine, 1.800 de locuri de parcare şi va crea peste 900 de locuri de muncă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite