Craiova:VIDEO/ Golanul care a omorât un bunic şi a fost filmat de camerele de supraveghere se declară nevinovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul vrea să fie cercetat în stare de libertate
Tânărul vrea să fie cercetat în stare de libertate

Dosarul în care Cosmin Gigi Drăgan este acuzat că a omorât un bătrân pentru că traversa prea încet strada, a fost amânat pentru data de 10 noiembrie. Ucigaşul cu BMW va fi audiat de judecătorii Tribunalului Dolj.

Cosmin Drăgan şi-a vărsat furia pe un bătrân , care era la plimbare cu nepoţica în vârstă de 6 ani. Camerele de supraveghere instalate pe Rocadă arată, însă clar cum Pavel Rentea este bătut cu bestalitate. Pavel Rentea a murit în Vinerea Mare a Paştelui. În urma loviturilor primite bătrânul a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat câteva ore mai târziu la spital. Drăgan a  fost arestat la câteva zile de producerea tragicului accident.

image

Este recidivist

Tânărul are antecedente penale, deşi oamenii legii nu au recunoscut iniţial, spunând că acesta are cazierul curta ca lacrima. Cosmin Drăgan a fost condamant pe data 8 aprilie 2009 de Judecătoria Târgu-Jiu la închisoare cu suspendare pentru complicitate la furt calificat. Tânărul a avut curajul să declare la primul termen că este nevinovat şi că vrea să fie cercetat în stare de libertate. Martorii susţin, însă contrariul şi vor povesti la process exact ce s-a întâmplat. „Chiar dacă fratele meu îl supărase, nu este normal să loveşti pe cineva cu atâta bestialitate. Am văzut pe  camerele de supraveghere cum îl bate. M-am îngrozit“, a spus Ion Rentea.

image

Tânărul , care l-a ucis pe bunicul Pavel Rentea în Vinerea Mare a Paştelui este acuzat  pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi pentru lovituri cauzatoare de moarte. Dacă va fi găsit vinovat riscă să îşi petreacă ani buni în spatele gratiilor.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite