Craiova: Golanul care a omorât un bunic şi a fost filmat de camerele de supraveghere rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Gigi Drăgan a cerut din nou înstanţei să fie eliberat sub control judiciar. Tribunalul Dolj i-a respins pentru a patra oară cererea.

Şmecherul cu BMW, care a ucis în bătaie un bătrân că trecea prea încet strada, susţine în continuare că nu este pericol social şi vrea să fie judecat în stare de libertate . Camerele de supraveghere instalate pe Rocadă arată, însă clar cum Pavel Rentea este bătut cu bestalitate. Pavel Rentea a murit în Vinerea Mare a Paştelui. În urma loviturilor primite bătrânul a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat câteva ore mai târziu la spital. Drăgan a  fost arestat la câteva zile de producerea tragicului accident. Tânărul are antecedente penale, deşi oamenii legii nu au recunoscut iniţial, spunând că acesta are cazierul curta ca lacrima. „Cosmin Drăgan a fost condamant pe data 8 aprilie 2009 de Judecătoria Târgu-Jiu la închisoare cu suspendare pentru complicitate la furt calificat“, a spus purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Craiova, Cristina Crăciunoiu în luna aprilie.

Cosmin Drăgan în momentul în care a fost arestat

image

A primit mandat

Tânărul a primit mandat de arestare pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, însă nu şi pentru lovituri cauzatoare de moarte. În urma raportului medico-legal venit de la Medicina Legală,  Drăgan a fost acuzat în cele din urmă şi de lovituri cauzatoare de moarte. Familia victimei a declarat, că va merge până în pânzele albe cu procesul, iar agresorul va trebui să plăteasca pentru crima pe care a comis-o.

Familia victimei

image

Drăgan vrea să fie judecat de o altă instanţă

Cosmin Drăgan susţine că din cauza mediatizării cazului a ajuns în spatele gratiilor. Acum vrea ca dosarul lui să fie judecat în alt oraş şi a cerut strămutarea.

Pavel Rentea, bunciul ucis şi nepoţica

image

Nepoata bunicului ucis a avut nevoie de consiliere psihologică

Albertina Marina (6 ani) a rămas o bună perioadă de timp cu imaginea bunicului care încerca neputincios să se apere. Ea a desenat  bătrâni cu urme de lovituri sub forma unor puncte negre la ochi şi în dreptul inimii, locurile unde Cosmin Drăgan l-a lovit cu bestialitate pe bătrân. În acest moment micuţa se simte bine, însă va mai avea nevoie de consiliere psihologică şi în viitor.

Mama fetiţei arată desenul 

image

Tribunalul Dolj i-a respins pe data de 6 septembrie cererea de eliberare sub control judiciar, a lui Cosmin Drăgan şi a dispus menţinerea arestării preventive a agresorului.    

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite