Craiova: Ginerele interpretului de muzică populară Constantin Enceanu mergea cu autoturismul la tupeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru că a condus un autoturism neânmatriculat
Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru că a condus un autoturism neânmatriculat

Florian Ganea a fost prins aseară de oamenii legii circulând cu autoturismul neânmatriculat. Tânărul a fost oprit în trafic pe bulevradul Racoţeanu din Filiaşi.

Bărbatul este consilier local la primăria din Filiaşi. Ginerele interpretului de muzică populară Constantin Enceanu a făcut un adevărat scandal în momentul în care poliţiştii l-au oprit în trafic. „Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.“, a spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
 

Surse din rândul poliţiştilor au declarat că, interpretul de muzică populară, Constantin Enceanu a venit imediat la faţa locului şi a încercat să îi convingă pe poliţişti să nu îi întocmească ginerului dosar penal. Ba mai mult a făcut un adevărat scandal şi le-a cerut oamenilor legii să îl lase să plece liniştit acasă.  

„Dacă a greşit să plătească“

Constantin Enceanu a declarat iniţial că nu ştie nimic despre incidentul în care ginerele lui a fost implicat aseară. La câteva minute şi-a adus aminte, atunci când a aflat că informaţiile au apărut pe saitul poliţiei. „Este excez de zel ce au făcut. Ginerele meu nu ştia că îi expiră numele provizorii. L-au ţinut 20 de secunde să treacă de ora 00.00, iar după i-au spus că îi fac dosar penal. Eu nu am intervenit pe lângă nimeni să nu îi facă dosar penal. Dacă a greşit să plătească. Cred că cineva a vrut să se răzbune pe el. “, a spus supărat Enceanu.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite