Managerul Spitalului Judeţean din Craiova, către ginecologii care se plâng de lipsuri: "Să-şi dea silinţa să rezolve cazuri mai grave!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea celui mai mare spital din Oltenia recomandă doctorilor să se implice mai mult în activitatea pe care o desfăşoară.

După ce specialiştii de la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Nr. 1 Craiova au făcut publice lipsurile cu care se confruntă, managerul îi sfătuieşte să fie mai activi la serviciu. "Pe fiecare secţie, banii se alocă în funcţie de serviciile medicale. La Ginecologie dăm cu mult peste veniturile realizate. Situaţia fiecărei secţii este în principal rezultatul managementului, e important să nu fie unul defectuos. În alte secţii, veniturile sunt mult mai mari. La Ginecologie chiar alocăm suplimentar sute de milioane de lei vechi, iar aceşti bani provin din realizările de pe celelalte secţii", a declarat, în urmă cu câteva minute, conferenţiar doctor Florin Petrescu, managerul Spitalului Nr.1 Craiova.

"Să se implice mai mult!"

Directorul spune că angajaţii ar trebui să se preocupe mai mult de actul medical, "se se implice pentru rezolvarea cazurilor grave. La celealalte secţii, acest indice a crescut în ultimii ani. La Maternitate a rămas la fel. Nu pot spune cu precizie din ce cauză, dar aici este vorba şi de management", a subliniat managerul Florin Petrescu. Acesta a precizat că toate referatele medicilor ajung pe birourile directorilor, că acestea sunt studiate şi, după caz, rezolvate.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite