Craiova: Librăria Adevărul, luată cu asalt pentru al doilea ghid turistic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiovenii au venit în număr mare pentru a cumpăra ghidul turistic Peru
Craiovenii au venit în număr mare pentru a cumpăra ghidul turistic Peru

Al doilea volum „National Geographic“ a fost epuizat de la chioşcuri în mai puţin de o oră, oltenii făcând rost de carte de la librărie.

Oamenii au venit la Librăria Adevărul chiar cu o oră înainte de a se deschide pentru a fi siguri că vor primi gratis al doilea volum de ghiduri turistice, Peru. Mulţi dintre ei asigură că vor achiziţiona întreaga colecţie şi nu se vor opri la cele două numere gratuite. „Îmi place să citesc şi îmi voi dezvolta cunoştinţele despre geografie. Sunt convins că o să aflu multe lucruri noi despre Peru şi despre alte ţări din lume. Cu siguranţă voi achiziţiona întreaga colecţie de ghiduri turistice“, a recunoscut Marin Petrache, inginer.

Cartea despre Peru are 320 de pagini şi conţine sfaturi de călătorie, hărţi şi poveşti care vă vor îmbogăţi cultura generală şi vor fi un sprijin de nădejde pentru o călătorie pe meleagurile vechii civilizaţii incaşe. Necunoscut în perioada cuceririi spaniole din secolul al XVI-lea, Machu Picchu, simbolul statului Peru, are cea mai frumoasă arhitectură dintre toate siturile arheologice din America de Sud.

image

La chioşcuri s-a epuizat rapid

La ora 8.00, în chioşcurile din Bănie abia dacă mai găseai cartea despre Peru. Chioşcarii ne-au povestit că oamenii s-au aşezat încăde dimineaţă la coadă la stand pentru a prinde un volum. Astfel, craiovenii au venit în număr mare la Librăria Adevărul, situată în Craiova, pe strada Împăratul Traian, nr. 9. După ce se vor încheia toate cărţile gratuite, preţul unui număr al ghidului turistic va fi de 12, 99 lei.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite