Craiova: Gerul crunt a blocat sute de milioane în bancomate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bancomatele s-au defectat din cauza temperaturilor extrem de scăzute
Bancomatele s-au defectat din cauza temperaturilor extrem de scăzute

Bancomatele situate în plină stradă au îngheţat din cauza temperaturilor de minus 15 grade înregistrate în ultimele zile.

Mecanismele ATM-urilor din Bănie au cedat în faţa gerului, defectându-se, rând pe rând, din cauza temperaturilor de -15 sau chiar -20 de grade din timpul nopţii. Craiovenii care aveau nevoie să retragă numerar de la bancomat au fost nevoiţi să parcurgă kilometri întregi pentru a ajunge la un bancomat neafectat de îngheţ. „Am băgat cardul, am parcurs toate procedurile şi, când să primesc banii, mi-a spus că e defect. Am intrat în bancă să lămuresc problema şi mi s-a răspuns că s-a stricat din cauza frigului. A trebuit să merg zece minute pe jos ca să scot bani”, a spus Daniela Crişu, unul dintre craiovenii care au încercat să scoată câteva bancnote de la un ATM al unei bănci comerciale.

Retrageţi bani în timpul zilei!

Echipele de service şi pază abia dacă mai pot face faţă cu solicitările. „Au fost probleme cu mecanismele bancomatelor şi am alergat dintr-o parte în alta. Din cauza îngheţului, mecanismele nu au mai funcţionat cum trebuie”, ne-a declarat reprezentantul unei firme de protecţie şi pază. Oamenii care vor să retragă bani din bancomate sunt sfătuiţi să meargă la ATM în timpul zilei, când temperaturile cresc şi echipele de intervenţie acţionează prompt în momentul în care sunt sesizate, iar dacă bancomatul nu este funcţional, să meargă în bancă pentru a retrage banii pe baza buletinului.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite