Geolgău: „Ţicleanu este unul dintre cei mai citiţi tehnicieni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Universităţii Craiova, Ion Geolgău, a afirmat că nu i-au trebuit decât câteva minute să-l convingă pe Aurel Ţicleanu să accepte postul de „principal“ şi crede că alegerea a fost una inspirată.

„Consider că este un început de drum din acest moment. De când am revenit în cadrul clubului, aproximativ o săptămână, am trecut printr-o perioadă destul de dificilă, în sensul că am purtat discuţii cu mai mulţi antrenori şi am tot aşteptat răspunsuri. Am reuşit finalmente să cădem de acord cu Aurel Ţicleanu, fostul meu coechipier şi fost jucător emblematic la Universitatea Craiova. Mi-a fost foarte uşor să-l conving să vină, negocierile au fost finalizate în câteva minute“, a precizat Geolgău pe site-ul oficial al clubului.

Ţicleanu va sosi luni la Craiova şi va avea timp să se familiarizeze cu jucătorii înainte de plecarea în stagiul de pregătire din Austria (29 iunie - 11 iulie).

Gheorghiţă Geolgău crede că fostul său coechipier din echipa Craiovei Maxima va avea rezultate la Universitatea.

Vă pot spune că Aurică este unul dintre cei mai citiţi tehnicieni pe care eu i-am întâlnit în ultimii ani şi sunt convins că va avea rezultate care îi vor obliga pe contestatari să-şi regrete cuvintele. S-au făcut eforturi mari, de achiziţii de jucători, de prelungiri de contracte şi cred că valoarea lotului este una mai ridicată acum“, a mai spus preşedintele Geolgău.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite