Gaz Metan CFR Craiova, mai tare decât Africa de Sud!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jerry Gane îşi întăreşte lotul pentru sezonul viitor
Jerry Gane îşi întăreşte lotul pentru sezonul viitor

La concurenţă cu meciul de deschidere al Campionatului Mondial, Africa de Sud - Mexic, pe stadionul de la Depou gazdele de la Gaz Metan CFR Craiova au întâlnit UTA Arad, în primul meci din ultima etapă a Ligii a II-a, Seria a 2-a.

Dacă naţionala ţării gazdă a Mondialului nu a obţinut decât o remiză cu aztecii, scor 1-1, oltenii lui Jerry Gane s-au dovedit mai inspiraţi decât sud-africanii şi au profitat de avantajul terenului propriu.

Gaz Metan CFR s-a impus cu 2-1 în duelul cu UTA, printr-un gol marcat în minutele de final. Rioşeanu a deschis scorul în minutul 38, după o acţiune similară cu cea din care Africa de Sud marca în poarta Mexicului, dar arădenii au egalat în partea secundă prin Pecarov, cu un şut din interiorul careului ('63).

Ceea ce selecţionata Bafana Bafana nu a reuşit, adică să marcheze pe final golul victoriei, au izbutit craiovenii. În minutul în care pe arena Soweto din Johannesburg atacantul Mphela trimitea mingea în bară ('88), la Depou, Gaz Metan CFR marca golul victoriei, prin Neacşa, din penalti.

2-1 pentru gazde şi Jerry Gane a terminat sezonul aşa cum şi-a propus: cu o victorie în faţa mult mai titratei UTA Arad.

Mâine, de la ora 11.00, se mai dispută în Seria a 2-a doar partidele ACS Fortuna Covaci - FC Silvania şi Minerul Lupeni - Universitatea Cluj. CSM Râmnicu Vâlcea a anunţat că nu se prezintă la jocul de la Oradea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite