Craiova:VIDEO/ Gardieni snopiţi de puşcăriaşi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă Craiova
Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă Craiova

Trei angajaţi ai Penitenciarului Craiova au fost agresaţi aseară de doi deţinuţi.

Unul dintre gardienii bătuţi a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că nu este pentru prima dată când au loc loc astfel de incidente în Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă Craiova. „Cei doi deţinuţi au vrut să stea amândoi în aceaşi celulă.Cum nu le-a fost aprobat acest lucru au sărit la bătaie. Imediat angajaţi Penitenciarului de Maximă Siguranţă au interevnit şi au reuşit să îi imobilizeze pe agresori. “, a spus Denisa Ganea, purtător de cuvânt în cadrul PMS Craiova.

image

Agresorii gardienilor erau arestaţi preventiv, unul fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, iar celălalt, de tentativă de omor.  „ Nu este vorba de o revoltă. Cert este că cei doi vor fi cercetaţi disciplinar. De când au fost aduşi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova  au mai fost implicaţi şi în alte scandaluri cu alţi deţinuţi.“, a mai declarat  Denisa Ganea, purtător de cuvânt în cadrul PMS Craiova.

penitenciar 2

Unul dintre gardieni s-a ales cu o mână în ghips din cauza loviturilor primite de la puşcăriaşi. Angajaţii de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova susţin că, meseria lor este una destul de riscantă, în condiţiile în care majoritatea puşcăriaşilor au de săvârşit ani buni de închisoare pentru omor. 

image

De la PMS Craiova a plecat Gorbunov

Numele Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Craiova a făcut multă vâlvă anul trecut.  Seghei Gorbunov este un deţinut, care a plecat de la PMS şi nu s-a mai întors înapoi. Nimeni nu a anunţat acest lucru, iar la scurt timp directorul instituţiei, Constantin Bălă a fost demis împreună cu angajat al Biroului de Evidenţă.

image

Cei doi deţinuţi care i-au bătut pe gardieni sunt fraţi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite