Craiova: Gângioveanu promite un retur cu rezultate mult mai bune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Gângioveanu a revenit la Craiova cu gânduri mari
Cosmin Gângioveanu a revenit la Craiova cu gânduri mari

Revenit la Universitatea Craiova de la FC Vaslui, unde a evoluat în tur, Cosmin Gângioveanu susţine că va face tot posibilul pentru ca echipa să aibă rezultate în partea a doua a campionatului şi să urce în clasament.

„Mă bucur că am revenit la Ştiinţa. Ştiu că echipa nu a trecut prin momente tocmai bune şi sper să o ajut din retur şi să ne revenim“, a afirmat mijlocaşul oltean.

Gângioveanu nu mai vrea să vorbească despre episodul Vaslui şi de conflictul cu conducerea grupării oltene care a dus la împrumutul său în Moldova. „În vară nu s-a întâmplat absolut nimic. Am fost şi eu puţin orgolios, dar sufletul şi inima mea au fost la Universitatea. Avem 17 etape de jucat în retur, orice este posibil. Dacă începem bine putem urca în clasament, pentru că nu sunt foarte multe puncte de recuperat. Nu vreau să mai vorbesc despre Vaslui. Acum sunt aici şi vorbesc numai despre Craiova. Cred că Universităţii i-a lipsit în tur şi puţin norocul, dar va veni şi el, ca şi rezultatele“, a precizat internaţionalul de tineret. 

Coleg cu Gângioveanu la naţionala Under 21, Ştefan Bărboianu speră ca anul viitor să fie mai bun pentru Universitatea. „Anul 2010 trebuie să fie mai bun ca 2009, pentru că este păcat să mai treacă încă un an şi să nu reuşim să facem şi noi ceva. Tot sperăm, sperăm... De fapt, ar fi cazul să nu mai sperăm“, a spus mijlocaşul Ştiinţei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite