Gângioveanu, remarcatul lui Săndoi şi al lui Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Cosmin Gângioveanu, a fost printre cei mai buni jucători alb-albaştri în meciul cu Oţelul Galaţi, scor 3-0.

Gângioveanu a fost coautor la primele două goluri, iar la final a fost felicitat de Emil Săndoi, antrenorul tricolorilor mici, şi de fostul selecţioner Victor Piţurcă.

Mă bucur că am fost remarcat. Am încercat să joc cât mai bine, să-mi fac datoria. A fost un meci greu, am avut cu toţii emoţii, dar a ieşit bine. Era un joc crucial şi pentru carierele noastre“, a spus mijlocaşul Ştiinţei, jucător de bază în naţionala de tineret.

Selecţionerul Emil Săndoi a convocat patru alb-albaştri pentru amicalul de miercuri de la Severin, cu Serbia: V. Găman, Bărboianu, Gângioveanu şi M. Costea.

Remarc toată echipa Craiovei, chiar dacă au fost câţiva peste nivelul celorlalţi şi mă refer aici la Gângioveanu şi Iliev. Toată echipa a făcut un joc foarte bun şi nu întâmplător a fost rezultatul care a fost (3-0 - n.r.). Mă bucur că s-a terminat aşa. Universitatea îşi merită locul în prima ligă. Craiova a avut mereu cei mai mulţi jucători la naţionala de tineret, de asta am spus că ar fi o catastrofă dacă ar retrograda“, a spus Săndoi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite