Gane: „Dacă Universitatea rămâne la Severin, nu văd de ce n-am juca noi pe Ion Oblemenco!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul divizionarei secunde Gaz Metan CFR Craiova consideră că o eventuală mutare a echipei sale pe stadionul Ion Oblemenco ar fi benefică pentru club.

După ce patronul Adrian Mititelu a anunţat că Universitatea va juca la Severin şi în campionatul viitor, Jerry Gane crede că Gaz Metan CFR ar putea evolua pe arena centrală a Băniei. 

O eventuală mutare pe stadionul Ion Oblemenco ar ajuta-o pe Gaz Metan CFR, la proiectul pe care îl avem. Sunt convins că ar veni mai mulţi suporteri la meci şi cred că şi sponsori. Poate nu de la început, dar pe parcurs sigur, pentru că publicul craiovean vrea să vadă fotbal de calitate şi rezultate, iar noi le vom putea oferi aceste lucruri. Am înţeles că Adrian Mititelu a decis ca Universitatea să rămână la Severin, atunci nu văd de ce n-am juca noi pe stadionul Ion Oblemenco?!“, a spus Gane într-un interviu acordat pentru GdS.

Ar fi bine ca oraşul Craiova să aibă o echipă în Liga I şi una în Liga a II-a, dacă nu cumva ambele pe prima scenă. Hai să ne aducem aminte cum era înainte, cu Electroputere şi Universitatea... Era benefic pentru fotbalul craiovean. Imaginaţi-vă cum ar fi un derbi Universitatea - Gaz Metan CFR, în Liga I, n-ar fi frumos? Peste doi-trei ani sper să fie posibil. Craiova merită mai mult decât are acum“, a mai spus Jerry Gane.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite