Găman îl trimite pe Iliev la vraci: „Ne va fi greu fără el“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova l-a pierdut pentru o lună pe fundaşul Valentin Iliev, accidentat la revenirea sa la naţionala Bulgariei.

Iliev a suferit o ruptură musculară în meciul din Ţara Galilor şi a revenit în Bănie pentru a se reface. Bulgarul, golgheterul echipei în acest început de sezon, cu trei reuşite, va fi apt în maximum o lună, însă se încearcă recuperarea sa în timp record.

Valerică Găman, colegul lui Iliev din defensiva Ştiinţei, i-a recomandat bulgarului o terapie în Serbia la deja celebra femeie vraci Marijana Kovacevici.

Ne va fi greu fără el. E «fratele» meu, facem o pereche bună în centrul defensivei, după ce am jucat atâtea meciuri împreună. Şi Ciucă, şi Lopes, sunt fotbalişti buni şi-l pot înlocui pe Iliev, dar cu el mă înţeleg cel mai bine“, a spus Găman, conform gsp.ro.

Fundaşul de 21 de ani al Craiovei a dezvăluit şi ce mesaj i-a trimis lui Iliev, după accidentare: „I-am spus să fie puternic şi l-am sfătuit să se ducă la vraci în Serbia. Dănănae a făcut aşa şi s-a recuperat repede“.

La Marijana Kovaceviciv s-au tratat mai mulţi fotbalişti români, dar şi câteva vedete internaţionale, cum ar fi Van Persie, Benayoun sau Fabio Aurelio.

Valentin Iliev a jucat doar 37 de minute în meciul din Ţara Galilor, câştigat cu 1-0 de Bulgaria, dar l-a făcut pe selecţionerul Lothar Matthaus să declare că-l va convoca şi la următorul joc, pentru că „este un adevărat lider de echipă“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite