Gabonezul Antchouet şi-a arătat muşchii la vizita medicală a Universităţii Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima achiziţie a grupării din Bănie, atacantul Henri Arnaud Antchouet Rebienot, a trecut cu bine de vizita medicală şi chiar şi-a impresionat viitorii colegi cu forţa sa.

Internaţionalul gabonez a avut şi el parte de o surpriză, constatând cu stupoare că, la 31 de ani, este de departe cel mai bătrân component al echipei.

Antchouet a fost surprins că niciunul dintre cei 19 jucători prezenţi la control, cu excepţia lui Alex Piţurcă (27 de ani), nu a împlinit nici măcar 25 de ani.

Ghidul atacantului african a fost Silviu Lung junior, cel cu care s-a întreţinut cel mai mult în limba engleză, asta pentru că Henri nu prea şi-a găsit interlocutor de franceză sau portugheză, limbi pe care le stăpâneşte cel mai bine.

Antchouet a jucat de-a lungul carierei sale la Belenenses, Alaves, Larisa şi Estoril. El are şi 46 de meciuri şi 15 goluri pentru naţionala Gabonului.

La vizita medicală a Ştiinţei au fost prezenţi următorii 20 de jucători: Lung jr, Mecea (portari); Dănănae, Buleică, Bărboianu, R. Barbu, I. Popescu, V. Găman, Buşu (fundaşi); Prepeliţă, Gogoşoiu, Ologu, J. Nicolae, Firţulescu, Gângioveanu (mijlocaşi); Al. Piţurcă, Dina, M. Roman, M. Costea, Antchouet (atacanţi).



Au lipsit motivat Julius Wobay, Spase Dilevski şi Valentin Iliev. Ultimul urma să ajungă la Craiova în această după-amiază, iar ceilalţi doi zilele viitoare.

Florin Costea se află la recuperare în Olanda, iar portarul Peter Merlier nu va mai face parte din lot, la fel ca şi Bălace şi Paunovic.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite