Funcţionara de la Spitalul Filantropia, reţinută pentru că a cerut şpagă, şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Filantropia. Foto: Arhivă.
Spitalul Filantropia. Foto: Arhivă.

Mihaela Pencea, registrator la Spitalul Nr. 2, reţinută pentru că a cerut mită într-un caz de pensionare medicală, a recunoscut în faţa procurorilor că a pretins bani ca să intervină pe lângă medicii craioveni.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, femeia a povestit că a cerut unei femei 2.000 de lei ca să ajute la pensionarea medicală a fratelui unei cunoştinţe. Registrator de profesie, Mihaela Pencea a spus că banii aveau însă altă destinaţie. "Cu ocazia audierii sale la Parchet, inculpata a recunoscut şi primirea sumei de bani de la denunţătoarea A. V., însă şi în această situaţie a susţinut că banii i-au fost daţi cu titlu de împrumut aspect ce este contrazis de către denunţătoare,dar şi de conţinutul procesului verbal de transcriere a convorbirilor purtate în mediu ambiental de către inculpată cu denunţătoarea în data de 30.08.2011", se arată în rechizitoriu.

Funcţionara de la Spitalul Nr. 2 se află în arest preventiv, fiind cercetată pentru infracţiunea de trafic de influenţă.

Află de AICI mai multe despre flagrantul cu care poliţiştii au reuşit să o prindă:

EXCLUSIV Angajata Spitalului Filantropia, ridicată pentru că a primit şpagă, este cercetată pentru trafic de influenţă

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite